Komentáře

Přidat komentář



Komentáře k článku

Zpět na článek

koukám že tady má málokdo představu jak vypadají ideální hodinky..vidím tu samou předraženou veteš neboli samé nepotřebné krámy
Vaše jméno, přezdívka: 
jura

Rozhodně to není veteš, to jsi si spletl diskuzní fórum :-)
Vaše jméno, přezdívka: 
Kubánec

Mně aktuálně vyhovují Forerunnery 965, ale uvidím, jak to bude přes léto na slunci. Za mě hodinky nemají žádnou větší slabinu, spíš naopak. Líbí se mi velikost, hmotnost a hlavně super displej.
Vaše jméno, přezdívka: 
Martin

Ad 6X Pro Solar – chápu dobře, že ten solár je jen kvůli titanovému provedení, a tedy kvůli hmotnosti? Když znám Váš názor na solár (a sám se na to dívám podobně – být tu 7S Pro bez soláru, šel bych do nich). Akorát mě překvapilo, že safír zhoršuje čitelnost víc než solár, já to viděl naopak, ale porovnával jsem různé generace (7S základ, 7S Solar a 6S Sapphire), a jen při pokojovém osvětlení.
Vaše jméno, přezdívka: 
v6ak

Ano, jak F6X tak F7X Pro mám v titanu kvůli hmotnosti. U obou modelů je solár k titanu pro mě navíc, nepotřebuju ho. Naštěstí ale i F6X byla solární vrstva tak neúčinná, že vlastnosti displeje nezhoršovala tak jako u F7X/Pro. Ovšem safír jednoznačně zhoršuje vlastnosti displeje než solár. A kombinace obojího je smrtelná - a tu mám bohužel na F7X Pro.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem


No, někdy bych rád obojí porovnal u téže generace. Jinak safír + solár – totéž mám u F7S Pro. Oproti F6S Sapphire je displej sice esteticky lepší (zvlášť černá), ale s čitelností je na tom hůře (zvlášť se slabým osvětlením).
Vaše jméno, přezdívka: 
v6ak

Porovnání starých F7 a F7 Pro je určitě ve prospěch F7 Pro - je lepší displej jako takový - kontrast a černá. Ale za určitých podmínek je čitelnost celkem bída - třeba venku ve stínu nebo když je pod mrakem. Staré F6X Pro Solar, ty byly naprosto skvělé.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem

No já čitelnost porovnávám primárně bez podsvícení (s podsvícením je čitelné všechno). A možná jsem méně citlivý na odlesky (při běhu/chůzi prostě umím rychle natočit ruku, abych viděl dobře…) a více na nižší průchodnost světla, proto mi safír nevadí (safírové 6S mi přišly bez podsvícení stejně čitelné jako základní 7S) a Solar trochu vadí.
Vaše jméno, přezdívka: 
v6ak
Zpět na článek