Komentáře

Přidat komentář



Komentáře k článku

Zpět na článek

Mam Garmin Edge 1040 a pri planovani trasy na mapach.cz je nastopano 530m, ale garmin ukazuje 900m. Co je spatne? Garmin nebo mapy?
Vaše jméno, přezdívka: 
David71x

U zařízení s barometrem bych věřil spíše Garminu- I když zrovna v tomto případě je odchylka celkem velká. Mě to dělává tak 10, max 20 procent v náročném terénu.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem

No jako nevím, mám Fenix 6 a při okruhu kolem Luhačovické přehrady bylo na grafu nadmořské výšky každé kolečko kolem přehrady o cca 20m nadmořské výšky výš...po 4 kolečku po uplně stejné trase mi to ukazovalo o skoro 80 metru větší nadmořskou výšku na stejném místě jak po 1 kolečku
Vaše jméno, přezdívka: 
Marek

Naprostý souhlas. Barometr je pro mě vedle GPS a měření tepu základ. Zvlášť v cyklistice je sakra rozdíl, jestli si dám 50 km s celkovými nastoupanými 500 m nebo 1000 m. :-D A že jsou oblasti, kde automatická korekce výšky na téhle vzdálenosti zvládla ujet klidně o stovky nastoupaných metrů oproti realitě.
Vaše jméno, přezdívka: 
Petr K.

Zaujímavé, že Vivoactive HR, Vivoactive 3 aj Vivoactive 4 barometer mali...
Vaše jméno, přezdívka: 
Laco


Protože v té době to byl hlavní (ne-li jediný) zástupce Garminu ve třídě lifestylových hodinek a jako takovému mu nesměla chybět funkce monitoringu vystoupaných pater, která je u konkurence standardem. Současné Vivo5 ale představují ekonomickou variantu Venu3, které barometr samozřejmě mají. Jinak řečeno, když to chceš se vším všudy, kup si Venu, chceš šetřit, ber Venu.
Vaše jméno, přezdívka: 
Petr K.
Zpět na článek