Komentáře

Přidat komentář



Komentáře k článku

Zpět na článek

OT: Nepřipravil byste někdy návod, jak přesně používat hodinky Garmin k silovému tréninku? K takovému domácímu posilování s vlastní hmotností, činkami. Z nastavení a provádění těch workoutů jsem nějak zmatený. Nevím, co dělat, co mačkat, co přesně znamenají opakování (jestli samotné cviky, nebo jde o opakování sérií). Nebo jste o tom už někde psal? Nenašel jsem.
Vaše jméno, přezdívka: 
O

Něco málo je zde... https://www.zivotsgarminem.cz/trenink-v-posilovne-jak-se-cvici-podle-predem-vytvoreneho-treninku
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem

Mně se Instincty vždycky líbily pro svou jednoduchost, jen mi prostě vadí ten malý displej. Fakt už blbě vidím, měl jsem Instincty 2, ale jsou pryč, protože ten displej je fakt malý. Teď mám Forerunner 255, který sice nejsou tak cool, ale na tom displeji je všechno vidět krásně.
Vaše jméno, přezdívka: 
Petr

Za mě nejhorší asi je ta rychlost systému, zejména při ukládání aktivit. To, co zvládají jiné modely během pár sekund, u Instinctů trvá mnohonásobně déle. Doufám, že třetí generace už na tom bude v tomto ohledu lépe a přidá i WiFi pro možnost synchronizace i stahování updatů.
Vaše jméno, přezdívka: 
Lukáš Štěpánek

jj, pomalé hodinky jsou - nejen ukládání aktivit, ale i ranní report, načítání dat z historie, doplněk hydratace atd. Zrychlení systému u další generace bych rozhodně uvítal.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem


Zpět na článek