Komentáře

Přidat komentář



Komentáře k článku

Zpět na článek

Jaké nosíte nejčastěji?
Vaše jméno, přezdívka: 
Viktor

Nemám žádné favority - nosím ty, co potřebuju z nějakého důvodu testovat. Nedávno to byly Forerunnery 255, teď Instincty 2/2X, předtím zase Fénix 7X Pro a FR 965. Každých cca 14 dnů mám na ruce jiné modely.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem

Děkuju za odpověď. Budu se těšit.
Vaše jméno, přezdívka: 
Honza

Dobrý den, jak hodnotíte ty instincty bez solaru oproti 2X? Má smysl si připlácet když nevyužiju g pay ani baterku? Výdrž je i v základu dost slušná. 255 ale na tom budou i tak o dost líp že jo? Jinak máte krásnou sbírku. Děkuju a pěkný Nový rok 2024 přeju.
Vaše jméno, přezdívka: 
Honza

Nejpozději v úterý vyjde první část recenze na základní Insticty 45 mm. Výdrž je super, čitelnost displeje parádní. Záleží na tom, jestli vám nevadí, že ten displej je fakt maličký. FR 255 mají displej větší, využitelnost je tak lepší - data přehlednější atd. Každé hodinky mají něco do sebe. I2X mají se solárem o dost horší čitelnost - více odlesků, slabší kontrast. Chystám teď řadu srovnání, které postupně během ledna vyjdou.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem


Mozem len potvrdiť. Pokial,ide o čitateľnosť tak Instict 2 je na to lepsie ak I2X. Pokial vam teda ide čitateľnosť tak nikdy nikdy neberte vsriantu Solar. Na druhej strane I2 som dal po 2 týždňov preč lebo font pisma je strasne maly a notifikacie sa dost zle čítajú. Prero som hme siahol po I2X. Jednak priemer puzdra 50mm o dost viac svedčí hodinkam a font pisma je väčší ci ze lepsie vsetko čitateľné. Vydrz baterie je 43 dni pri 100% a v úspornom rezime 96 dni co je MEGA.Treba si stanoviť priority co je pre človeka dôležité . Niketo chce výdrž niketo veľkosť,vahu hodiniek atd. Zial Garmin ani jeden model nema dokonalý. Kazdemu nieco chýba. Tak isto mam viac hodinek Garmin a striedam ich podla potreby. Momentálne som na FR955. Kto ich ma tak iba potvrdi ze čitateľnosť displeja maju bezkonkurenčnú !!!
Vaše jméno, přezdívka: 
Peter SK

Garmin má pro každého něco, ale žádné hodinky nejsou ideální. FR 955 mají bohužel jen 1,3" displej a jsou relativně tlusté - stejně jako ty Intincty. Já bych ocenil, kdyby měly displej jako FR 965, tedy 1,4". Ale čitelnost displeje, ta je parádní.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem
Zpět na článek