Komentáře

Přidat komentář



Komentáře k článku

Zpět na článek

S Expressem nemám za ta léta problém. Vždy jsem připojil cokoli (hodinky, cyklocomp, radar, ...) - až na jedno a to je přední světlo Varia UT800. Ví někdo jak ho připojit a zda se tak dá vůbec jeho FW aktualizovat? pozn.: ani pomocí ANT+ adaptéru :-( díky
Vaše jméno, přezdívka: 
Jerry.SE

Nejlepší mapy na Garmin jsou na: https://garmin.opentopomap.org/#czech_republic
Vaše jméno, přezdívka: 
FinancCZ

Když pominu, že na Linux není, tak ani na Windows jsem pro něj nenašel využití a ani neměl žaludek: - Aktualizace zvládne Connect IQ v telefonu, rychlost jsem nikdy řešit nemusel - Je tam i správa doplňků včetně nastavení - Nastavení zařízení přes web nebo v aplikacích Connect IQ a Connect v telefonu. Ale tedy hlavně v zařízení ;-) - ze správy lokální hudby ve formě toho, že mi to VA album rozhází skladby (podle interpretů, žánru, alb, atd.), bych upřímně blil. Zlaté adresáře, každopádně přes kabel rovnou z PC. - synchro taky přes telefon - Navigace z telefonu mapy.cz. Garmin Explore jsem zkusil na zadání POI pro navigaci v hodinkách, ale to je asi jediné využití a žádná user friendly hitparáda to taky není... třeba nejsem cílovka. Ne všechno Garmin je perfektní a zrovna Connect Express mi nějak nechybí.
Vaše jméno, přezdívka: 
Černoboh

Já ho taky využívám minimálně, ale s tím, jak často měním a testuju hodinky, tak se mu nevyhnu...
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem

Ano, je trochu krkolomny a zastaraly, ale pro nahrani trasy a synchronizace s hodinkami ho uprednostuji, prijde mi to s nim rychlejsi a prehlednejsi.
Vaše jméno, přezdívka: 
miras


Třeba správa map je s ním určitě lepší a rychlejší než na hodinkách, navíc umožňuje rozdělit Evropu na regiony pro 16GB modely.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem

Ten program je katastrofa. Jak v pc tam hlavne v Mac os x. Kdyz se spusti tak se nekolikrat sekne Nekdy napise ze nemuze sync nejake soubory at je vymazu rucne a nenapise o ktere presne seoubry se jedna. Jen datum a cas souboru atd. Zkouseno to sekani na nekolika Mac os x a dela to porad. Nekdy funguje nekdy ne.
Vaše jméno, přezdívka: 
katastrofa

Ideální určitě není, ale v tuto chvíli nemáme pro počítač lepší...Mně aktuálně nejvíce vadí dvouúrovňové přihlašování.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem

NO to ja nemam FA2
Vaše jméno, přezdívka: 
sun
Zpět na článek