Komentáře

Přidat komentář



Komentáře k článku

Zpět na článek

S množstvím zdraví prospěšné pro srdce a dávkou jedovou je to znamé dlouho. Ve zkratce vše nad 40 km týdně už není zdraví tak přínosné. Více zde: https://youtu.be/Y6U728AZnV0?si=sAxMrLHvCzLpvz6i
Vaše jméno, přezdívka: 
Karel

Zkousel nekdo dosahnout VOmax pres 60 ? Mate nejaky postup na "rychle" zlepsovani skore VOmax (beh). Diky za reakce ...
Vaše jméno, přezdívka: 
Jozin

já měl v září 2023 Vo2Max 39. Nyní mám 47. A celou dobu se řídim tím, že jedu tempo runy, treshold runy a endurenc runy a recovery run. Běhy řídím tím jaký mám noční VST. Když VST vyskočí do výšin, tak napálim Tresholdy, když je nízko tak jedu recovery. A přijde mi, že tohle je asi ta nejrychlejší cesta na vysoké Vo2max. Ale může to být jen můj pocit :)
Vaše jméno, přezdívka: 
Bubbo

Domnivam se, ze to mas dobre nastavene, ale kdyz bys melo vetsi vytrvalostni zaklad, tak mas nyni vo2max treba kolem 60ti, mozna vic, ale samozrejme je to na delsi dobu.
Vaše jméno, přezdívka: 
miras

Ja mam vo2max 64-67 a dle meho nazoru rychle reseni neexistuje. Podle me je hlavni vytrvalostni zaklad, tj. nabehane stovky hodin/1000 km v nizkych tepech, tj 120-140 tepu/min. Pote zapojit intervaly v Z4 a Z5, tim se zvysuje vo2max udajne nejrychleji, ale bez vytrvalostniho zakladu to nelze, alespon tak to vidim ja.
Vaše jméno, přezdívka: 
miras


V diskusi se tu objevil jeden uživatel, co má 60+... ale to byla jediná informace, co tu zazněla :-) Já mám aktuálně 50 a výš mi to už asi nikdy nevyskočí.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem
Zpět na článek