Komentáře

Přidat komentář



Komentáře k článku

Zpět na článek

Zajímalo by mě, jestli používate na krycí sklo Gorilla Glass DX ještě nějakou ochranou folii proti poškrábání. Já ji tam nalepenou mám, ale možná je to zbytečné. Teď zrovna se mi na ní udělaly bubliny a budu si ji muset nechat vyměnit. Díky fólii se navíc hodinky trochu lesknou (ale ne tak jako safír).
Vaše jméno, přezdívka: 
Pavel Babák

Hezké srovnání. Mně přijde škoda, že Garmin přestal dělat Fenixy ve verzi bez solaru a safíru, jako byly naposled 6X. Ty měly čitelnost parádní. Pak se mi zalíbily Tactix 7 ve standardní verzi (safír, ale bez solaru). Super hodinky, ale čitelnost a odlesky opravdu bída. Čerstvě mám Epixy Pro s gorilla glass a jsem naprosto nadšený.
Vaše jméno, přezdívka: 
Honza

Měl jsem Fenix 6X Pro s Gorilla Glass, ale jejich GPS byla ve městě fakt tragická. Naproti tomu čitelnost displeje byla skvělá. Nicméně byl jsem rád, když mi asi po roce přestal fungovat kontektor a hodinky jsem mohl reklamovat, protože jsem s nimi při běhání nebyl spokojen. Abych si spravil chuť, tak jsem si loni pořídil tehdy horkou novinku Edge 1040, kde je vícepásmová, vícefrekvenční GPS a to je úplně jiná písnička. Ani můj starý Edge 830 neměl špatný záznam trasy, ale Edge 1040 je ještě o něco přesnější. Po letošním roce kdy jsem víceměně pouze jezdil na kole a žádné hodinky jsem neměl, jsem si pořídil Garmin Epix Pro 51 mm s Gorilla Glass DX. Amoled displej je skutečně parádní a jsem zvědavý jaká bude jeho čitelnost v létě na slunci. K transflektivnímu displeji už bych se vracet nechtěl. Ano, hodinky jsou docela těžké (mají 98 g se silikonovým řemínkem, Fenix 6X Pro měly 93 g), ale měřím 2 metry a nedovedu si představit, že bych měl na ruce něco menšího než velké Fenixy nebo Epixy. Vlastně jsem se jen rozhodoval mezi safírovými a nesafírovými Epixy ve velikosti 51 mm a bez možnosti porovnat je někde na prodejně jsem se nakonec rozhodl pro nesafírovou variantu.
Vaše jméno, přezdívka: 
Pavel Babák

Je to tak. Také bych ocenil Fénixy 7X s Gorillou a bez soláru, ale takové se prostě nedělají. Jinak AMOLED s Gorillou je super, mám to na FR 965 a je to nádhera.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem

Jo, safír, to je fakt špatný. Měl jsem Fénix 6 v safíru a teď jsem spokojený majitel Forerunner 955. Super upgrade, displej boží a funkce o sto procent lepší.
Vaše jméno, přezdívka: 
Ferda


Som rad ze sa pridal tento clanok hlavne aby pohkazal ake velke rozdiely su v citatelnosti. Dokonca som zamerne prirovnaval staru verziu Fenix 7 ( bez solaru a zafiru) z FR 955 ale aj tak 955 maju stale na vrch v citatelnosti. Proste F7 ma o nieco vacsie odlesky.
Vaše jméno, přezdívka: 
Peter

Z aktuálně prodávaných hodinek mají FR 955 nejlepší čitelnost - prakticky ani není potřeba podsvícení, což na F7X Pro Solar používám prakticky neustále, jinak skrz safír je vidět fakt blbě. S těmi Fénixy mě to také překvapuje, protože z logicky věci mají stejné sklo a dotyk; ale možná o něco jiný disple.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem

S těmi Fénixy se safírem souhlas, viditelnost displeje špatná. Ale prostě to beru jako daň za funkce a výdrž. A taky odolnost.
Vaše jméno, přezdívka: 
Ferda

Taky mi ta horší viditelnost na safíru vadí, ale tak nějak se s ním cítím jistěji. Snad v další generaci přijdou s nějakou verzí, co se tak neleskne.
Vaše jméno, přezdívka: 
Peťas
Zpět na článek