Komentáře

Přidat komentář



Komentáře k článku

Zpět na článek

Já to vyřešil tak že na aktivity na kole používám Edge 1040, sice mám fulla na bikeparky a ježdění kolem baráku a 1040 je na něho asi už moc ale mě se prostě líbí velká obrazovka. Na běžné nošení, a aktivity chůze, běh a veslování atd mám FR965. Ty mám na ruce každý den 24/7
Vaše jméno, přezdívka: 
Patrik

Já to mám stejně, jen někdy do bajkparku beru spíš hodinky, protože Edge 1040 je celkem těžký na běžným držáku nemá v náročném terénu tu stabilitu na řídítkách.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem

Já si místo standardního držáku k Edge 1040 před časem pořídil MTB držák a je to o moc lepší. Přestal jsem mít ten blbý pocit, že se mi držák při nějakém skoku na trailu, nebo při rychlé jízdě rozbitým terénem ulomí. Navíc díky MTB držáku je Edge hezky schovaný nad představcem, který je na mém XC kole hodně dlouhý a netrčí tak před řidítka. Celkově mi MTB držák přijde i o něco pevnější než ten klasický a je zde i o něco větší šroub pro dotažení.
Vaše jméno, přezdívka: 
Pavel Babák

Jenže já mám jednak pět MTB kol, jednak když tam Edge zrovna není, tak to vypadá hnusně :-) Takže furt spolíhám na pořádně utaženou gumičku a hlídám, aby nebyla moc vytahaná.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem

Tak ono záleží kto akú váhu dáva cyklistike. Tiež nie je cyklistika ako cyklistika. Na cesťák je cyklopočítač samozrejmosťou ale taký downhill tam určite hodinka. AM/EN tam asi bude záležať na jazdcovi s čím sa stotožňuje. XC a cykloturistika zase cyklopočítač. Taktiež ak je niekto hlavne bežec a bike má len ako doplnkovú aktivitu tak mu stačí hodinka. Alebo drahšia hodinka + lacnejší cyklopočítač. Pre cyklistov zase to môže byť drahší cyklopočítač +wattmeter a len lacnejšia hodinka kvôli meraniu regenerácie, spánku atď. Veľa ich nosí Instincty čo som si všimol. A samozrejme ešte existuje možnosť striedať dve hodinky - na šport + civil. Dávalo by mi zmysel mať aj drahé športové a striedať s lacnými "prázdninovými" na stanovačku s deťmi, výlety, plávanie, raft...
Vaše jméno, přezdívka: 
Laco


Já jezdím většinou turisticky plus traily a tu a tam bajkpark. A nutno říct, že v bajkparku jsou lepší hodinky, případně nějaká menší cyklonavigace, protože Edge 1040 na gumovém držáku docela "plandá". Hodinky na držáku drží jako přibité...
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem

Pro skalní cyklisty by tato otázka zněla spíš "Stačí mi na všechny moje aktivity Edge, nebo je lepší pořídit si i hodinky?" :-) Jeden známy totiž používal Edge 820 i na běhání a plavání (Edge si dal pod neoprénovou čepici) a pak jen manuálně přepnul v Connectu typ aktivity z cyklistiky na něco jiného :-)
Vaše jméno, přezdívka: 
Pavel Babák

Tak to už je trochu hardcore. Na plavání a běhání k Edge by stačily jen lehké hodinky jako FR 255.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem

Mám přesně tu poslední zmiňovanou možnost, takže tactix 7 bez solaru úplně na vše a zatím mi to plně dostačuje . Aktuálně jsem si pořídil držák od navigace který je predsazen před představec, takže na to lépe vidím a ještě jsem mohl nastavit zableskovou svitilnu po západu slunce stejně jako u běhu . Často naviguji a hodinky jsou opravdu velký univerzál … chápu že má navigaci je toho vidět mnohem více a mnohem lépe , ale dokud uvidím na hodinky nemám sebemenší důvod utrácet za další zařízení :-)
Vaše jméno, přezdívka: 
Radek

Já jezdil dva roky v podstatě jen s F6X a v pohodě. Ale Edge je Edge :-)
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem
Zpět na článek