Komentáře

Přidat komentář



Komentáře k článku

Zpět na článek

No nejvíc kondici a spánek zabíjí alkohol, toho by se měl každý sportovec ideálně úplně vyvarovat.
Vaše jméno, přezdívka: 
Michal

Jedu 900-1000 minut tréninku týdně. Spím max 7h45minut Spálím denně minimálně 2500-3000kcal Ovoce jím, když mám na něj chuť :) na zeleninu chuť nemám skoro nikdy :D Denně vypiju 2,5-3L vody. Ale jsem schopný za trénink vyžbluňknout litrovou flašku :D S Alkoholem jsem se rozloučil nadobro, protože i špetka mi rozhodí spánek a tréninky Denně mám tak 17 000 - 35 000 kroků Před spánkem dvě hodiny brýle na blokaci modrého světla a tři hodiny bez jídla Tohle sem nikde nevyčet, tak mi řeklo tělo, že se cejtí nejlíp :D Ty internetové rady a čísílka jsou pro lidi co neznaj svoje tělo no :)
Vaše jméno, přezdívka: 
Bubbo

No ale väčšina populácie nežije takým životným štýlom ako ty a tie rada sú mierené práve pre nich. A k tým okuliarom na filtrovanie modrého svetla... doma mám všetky LED žiarovky s teplou bielou, na TV nastavenú bielu tiež do tepla, mobil po západe slnka sa mi prepne do režimu "modrý filter"... ale aj tak spánok nie je vždy dobrý :-( kebyže stres sa dal tak ľahko filtrovať ako modré svetlo
Vaše jméno, přezdívka: 
Laco

Stres je pro mě po většinu života velká neznámá :) Jo a ještě k tomu spánku. Dávám si BrainMax Sleep Magnesium a Omega 3. To mi taky dopomohlo ke kvalitnějšímu spánku :) LED ikdyž máš do teplé barvy a TV také, tak to neznamená, že nevyzařují modré světlo :) proto jsou potřeba brýle na blokaci modrého a nejlépe i zeleného světla :)
Vaše jméno, přezdívka: 
Bubbo

Každej to má jinak, mě třeba jídlo před spaním nevadí. A blokovat modrý světlo nepotřebuju, stačí nečumět do mobilu :-)
Vaše jméno, přezdívka: 
Martin


Tobě možná jídlo před spaním nevadí, ale tělu to vadí. Protože místo opravných procesů musí ještě řešit trávení.
Vaše jméno, přezdívka: 
Bubbo

Ne nutně - mám 13hodinovou pauzu mezi jídly - někdy si dám večeři v pět, někdy v devět - a snídám za 13 hodin. Tělo má dost času pořešit trávení a regenerovat.
Vaše jméno, přezdívka: 
Martin

Pokud jíš před spaním, tak nemá. Ale myslet si můžeš co chceš :) A nebo spíš 13 hodin? Aby to vytrávilo a ještě poregenovalo?
Vaše jméno, přezdívka: 
Bubbo

Ja jim pred spanim temer vzdy, teda uz neco lehciho a nemam problem ani s jednim, jak s usinanim, tak s regeneraci. Teda alespon o tom nevim:-)
Vaše jméno, přezdívka: 
Miras

Přesně tak, myslet si můžeš co chceš :-) A nenuť jiným svoje názory.
Vaše jméno, přezdívka: 
Martin

Už jsem docela alergický na užívání zcela neurčitých pojmů jako "porce" nebo "sklenice". Jím jednu porci ovoce denně. Půlkilovou. Je to málo? Měl bych jist raději 5 padesátigramových porcí? Nebo třicetigramových? A piju 5 sklenic vody denně. Půllitrových. Měl bych pít raději 8 dvěstěmililitrových sklenic? Takhle obvykle rozpoznávám povrchní lifestlylové články od těch seriózních článků o výživě.
Vaše jméno, přezdívka: 
David Ondrejkovič

jj, pro každého je porce něco jiného. Ale u sklenic to vidím na 250 ml - viz článek, 2 litry = osm sklenic.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem
Zpět na článek