Komentáře

Přidat komentář



Komentáře k článku

Zpět na článek

Zdravím. Narazil jsem na pěkné video https://www.youtube.com/watch?v=s-662mvRyFM které srovnává FR 255/955/955 Solar. A přijde mi, že velký rozdíl mezi 955 a 955 Solar není. Bohužel teď mají na Alze solar výrazně levnější než non-solar, navíc měli rozbalené solar za 8k, tak jsem je objednal (pro porovnání, nesolární rozbalené jsou za 9 668,- a ještě bez TOPO Czech) Tak se chci zeptat na osobní zkušenost, abych si pak nerval vlasy, že jsem sice ušetřil, ale nedá se na to koukat. To byl důvod, proč šli pryč Fénixy 7 SS a vrátil jsem se k FR945. Díky za rady.
Vaše jméno, přezdívka: 
Vesi

Tak F7 SS jsou na tom hůře než FR 955 Solar, ale ty odlesky tam prostě jsou. Nejhorší je to asi v lese, kde se lesknou stromy, či v době, kdy je overcast - lesknou se mraky. To video moc průkazné není, ale větší míra odlesků solaru jednoznačně jde.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem

Zdar, tak tento článok sa písal JA! :D chcem meranie VHR zo zápästia a tak sa obzerám po niečom novom. mám FR935, 5 rokov maximálnej spokojnosti. ale čo vidím okolo seba nové displeje (kamoši bežci) tak to je jedná veľká hrôza! chcem MIP, bez dotyku a solarú.... :) to chcem tak veľa? vidím to jedine na najzakladnejší fenix 7, bojím sa čakať na F8 a FR985. po skusenostiach s amolod displajom na Applewatch 5 a samsung galaxy 4 sa čudujem tým nadšeným testerom ako chvália na športových hodinkách dotykové amoledy. ja viem, že sú to platené promo ale nepotrebujem mať na ruke 4K displej s 5mega farbami! grafy, počasie a všetko si pozriem na mobile! hodinky sú na čas a základe údaje pri behu. garmin, spamätaj sa! Fenix 7pro je jedine zafir,dotyk, solár, WTF?. a prosím vráť čisto bežeckým forerunnerom MIP! odkážete im to prosím
Vaše jméno, přezdívka: 
Jozef

Jediným řešením je Forerunner 955 bez soláru. Čitelnost naprosto parádní.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem
Zpět na článek