Komentáře

Přidat komentář



Komentáře k článku

Zpět na článek

Já jsem přešel z Fenix 6 na Epix Pro 51 a jsem za to nesmírně rád. Amoled se safírem je skvělá kombinace a ve spojení s výdrží baterie u 51mm verze jsou ty hodinky úžasný.
Vaše jméno, přezdívka: 
Alvarez

Epixy Pro 51 mm jsou super. Jen v jednom ohledu jsou horší než F7X Pro - když je mám na kole na řídítkách.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem

Mě se více líbí klasika a myslím že trans displej vydrží více, ale z důvodu už bohužel špatně čitelnosti syndrom dlouhých rukou jdu za týden koupit epixy 47 mm proocka. Doufám že vydrží par let. Mám doteď casia protreky 7 let a vydržely vše...i když dostane na lunetě..aspoň 4 roky.
Vaše jméno, přezdívka: 
Adam

AMOLED je viditelný parádně. Taky mám problém dlouhých rukou a na MIP prostě aktuálně vidím hůře. Ale i z toho důvodu bych radši šel do 51mm.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem

Jeste vam tam chybi rada Descent, kdy mk2i byly s MIP a od rady mk3/i se uz take pouziva AMOLED ...
Vaše jméno, přezdívka: 
Jozin


jj, díky. Doplňoval jsem ho do jiného přehledu, ale na tento jsem zapomněl.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem

U AMOLED jsem zvědavý na dvě věci: 1. Solární AMOLED by mohl mít řádově vyšší účinnost. Asi si to i tak nekoupím, ale jsem na to fakt zvědavý, a mohly by to být fajn hodinky na léto. 2. Tím, že je AMOLED tenký a průhledný, se nabízí dát jej nad transflektivní displej, a mít hybridní řešení. Trochu problém ale vidím v nějak rozumně vymyšleném přepínání obou režimů, aby tím uživatel nebyl nepříjemně překvapen.
Vaše jméno, přezdívka: 
v6ak

Obecně jakýkoliv kombinace různých vrstev zhoršuje optické vlastnosti. Kombinace transreflexu a AMOLED by asi nedopadla dobře :-) Jinak výhledově chytám o transreflexníxh/transflektivních displejích článek, ale zatím sháním data a informace.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem

To je vždy otázka míry. Viděl jsem průhledný OLED na Vivomove a přijde mi, že vypnutý není vůbec znát. Asi bych za to byl radši než za solár, který bych si nepořizoval, kdyby dělali Pro bez něj. A je to taky důvod, proč jsem tak optimistický ohledně solárního AMOLEDu – ten solár asi dostane mnohem víc než těch 10 % jako u transflektivního displeje. P.S.: OK, uznávám, že Vivomove možná mají POLED a ne AMOLED, ale i tak čekám, že by to mohla být zajímavá kombinace displejů. Z hlediska celkové tloušťky (která ubírá prostor baterii) by to nemuselo být horší než transflex, protože lze vynechat podsvícení. Pak teda místo transflektivního displeje mohou dát reflexivní.
Vaše jméno, přezdívka: 
v6ak

parádny článok. pri tých všetkých superlatívoch v rôznych rezenziach, kde každý do neba ospevoval AMOLED som si už začal myslieť, že som asi exot -cvok, že preferujem MIP -transreflexívny displej. nechápem prečo by som mal mať na hodinkách 4K rozlíšenie a 5mega farieb?! keď chcem vedieť iba čas a pri behu tep, tempo,kadenciu a km. ešte raz ďakujem a dúfam, že garmin príde pri foreranner 9** s nejakou verziou MIP disleja.
Vaše jméno, přezdívka: 
jozef

Naprostý souhlas.. dokonce jsem přešel z AMOLED na MIP (FR955).. nechápu.. lidi se asi chtějí na hodinkách koukat na filmy..?
Vaše jméno, přezdívka: 
Selfish

Já asi zamrzám na Tactix Delta SS, nechtěl jsem dotyk a nechci AMOLED. Jsem s MIP naprosto spokojen. V budoucnu, až bude solar AMOLED, budou i nové senzory, ale to má ještě čas...
Vaše jméno, přezdívka: 
Cernoboh

A to je na tom nejlepší: Každý si může vybrat. Jinak sám jsem zvědav na vývoj řady Forerunner, zda Garmin zařízne MIP či nikoliv.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem
Zpět na článek