Komentáře

Přidat komentář



Komentáře k článku

Zpět na článek

Používal som chvíľu toto svetlo spolu s Garmin Edge, ale pre moje potreby to malo úzky kužeľ svetla, a málo lumenov pri zjazde lesom v úplnej tme. Tiež cena nie je veľmi priaznivá. Vymenil som za silnejšie s bezdrôtovým ovládaním na volante.
Vaše jméno, přezdívka: 
Majky

Za mě ten poměr cena / výkon u tohoto světla také není úplně ideální. Navíc teď v zimním období s sebou většinou vozím dvě světla pro případ, že by se jedno z nich vybilo. Celkem mám doma 4 světla na kolo, ale to bych musel jet asi nějakou 24h, abych si je bral všechny s sebou. Moje svítilny jsou sice všechny hloupé a nedají se spárovat s Edge, ale i to nejdražší z nich je za poloviční cenu a má větší svítivost. Libí se mi ale ta možnost uchycení na držák Edge ze spodu. Můj Blackburn má tuším jen možnost uchycení na držák pro GoPro.
Vaše jméno, přezdívka: 
Pavel Babák

Zde máš redukci na Garmin držák a cokoli "GoPro" ;-) https://www.kolokram.cz/adapter-garmin-pro-upevneni-svitilny-ut-800-k-drzakum-edge-p276075/
Vaše jméno, přezdívka: 
pan H.

Já používám světla Bontrager Ion, které mají ANT+ konektivitu s Garminem, cena je nižší a výdrž větší, stejně tak kužel je širší. Ale faktem je, že jsou o dost modernější než testované světlo UT800.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem

Ahoj, jaké světlo používáš přesně? Já mám Garmin Edge 130, tak jestli to s tím půjde propojit. Moc Díky
Vaše jméno, přezdívka: 
Mirek


Bontrager Ion Elite (1100 lmn) a starší Ion 800 (800 lmn), obojí se dají propojit a ovládat z hodinek i Edge.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem
Zpět na článek