Komentáře

Přidat komentář



Komentáře k článku

Zpět na článek

Snažím se jíst co nejčistěji a zároveň přemýšlet i o tom, v čem jídlo připravuju. Na https://jakenadobi.cz/ jsem narazila na super obsah o tom, proč je lepší světoznámé litinové nádobí než různé moderní náhražky. Švédská litina je pevná, spolehlivá a rukodělné švédské výrobky mají tradice od r. 1906. Je to jediný originál a zdravotně absolutně nezávadné nádobí, kterému opravdu důvěřuju. :)
Vaše jméno, přezdívka: 
Petra6

U nás Ostrave platí "Když není špeku nejsu výkony ..."
Vaše jméno, přezdívka: 
Olin

No, pořádný klobásek po výkonu si dám rád :-)
Vaše jméno, přezdívka: 
Honza

Krásně je složení potravin vidět na stránkách třeba Košíku. Ribo šunka už nemá cukr, ale glukózový sirup a dokonce si Le&Co dovolí to dávat do "anglické slaniny". Fakt aby jeden študoval (samozřejmě se seznamem éček), co to vlastně kupuje. Sry za značky, ale na příkladu nejlépe ;-)
Vaše jméno, přezdívka: 
Černoboh

No, já už bez prostudování složení a kalorických tabulek (sacharidy, cukry) nic nekoupím. Mám pár favoritů, co mám prozkoumané a nic dalšího nekupuju. Chodím do zdravé výživy a do DM, kde kupuju oleje, ořechy, čaje... Hlavně proto, že řeším i cholesterol, bohužel, dědičný.
Vaše jméno, přezdívka: 
Petr


A co se ti nejvice osvedcilo na cholesterol?
Vaše jméno, přezdívka: 
Vykuk

Ořechy, hlavně vlašské, rybí tuk, lněný lej, saláty - prostě zelený. A k tomu ideálně vynechat pečivo. Maso jen krůtí, kuřecí, králičí.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem
Zpět na článek