Komentáře

Přidat komentář



Komentáře k článku

Zpět na článek

Mám Fenix 7 Solar Sapphire, najel jsem s nima na kole rance jako zapalený cyklista vcetne týdenního soustředění na Mallorce a neměl jsem nikdy problem s tim, že bych na data nevidel, a to jak na slunci tak ve stinu. Vubec ty odlesky neregistruju a vzdy vidim co je potřeba, párkrát uz jsem snima škrabl o futra a jsem rad ze tam ten safir je, jelikoz GOrila by šla hned srát. Navic solar na riditkach je super, pri 200km a 8h jizde se to hodi a ten ubytek baterie neni takovy
Vaše jméno, přezdívka: 
Burak

Jasně, vidět něco je, ale daleko hůře než s Gorillou. Udělal jsem řadu srovnání F7X Sapphire s F6X, kde je to vidět naprosto jednoznačně. Safír má obecně špatné optické vlastnosti. Solární vrstva zrovna tak. Je to fakt, který se nedá okecat. Mimochodem, na Mallorce - jak často jste tam byl v lese? Když je azuro a svítí slunce, tak safír tolik nevadí, to ví každý. Ale pro MTB cyklistu je safír peklo a solár k ničemu :-) Dobrej tak akorát na tu Mallorku. Nechci flame, jen konstatuji fakta. Viděl jsem všechny možné kombinace skel, solárů a já nevím čeho všeho, co Garmin dělá, a safír je za trest.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem

Ještě jedna aktivita je pro MIP jak dělaná a tou jsou běžky(jak turistika tak skate) , gesto nefunguje protože to bys holí sejmul někoho vedle sebe, takže šikmý pohled na hodinky které jsou přes bundu během jízdy je TOP . S amoledem v režimu bludička možná bude něco vidět, ale většina aktivit je pod jasným nebem takže MIP jasná volba :-)
Vaše jméno, přezdívka: 
Radek

Když pominu, že AMOLED je na venkovní aktivity naprd, tak je jasně vidět, že safír to neuvěřitelně kazí. A proto mám FR 955, venku naprostá pohádka, i když design vlastně nic moc. Spíš nic, než moc.
Vaše jméno, přezdívka: 
Másloň

jo, 965 jsou pohádka, ale i tak se těším na další generaci, co bude mít svítilnu a optiku 5. generace
Vaše jméno, přezdívka: 
Radek


Když na to tak koukám, tak zlatý Forerunnery 965. Tam se neleskne nic a ten AMOLED je parádní. A navíc jsou ty hodiny o hezkej kus levnější.
Vaše jméno, přezdívka: 
Matyáš

Když na to koukám, tak na kole na řídítkách je určitě lepší Fénix. Ale když mám hodinky na ruce, tak až tak neřeším. Protože jak pohnu rukou, tak se přepne na vyšší jas a je to vidět na AMOLED v pohodě. Ale jo, už jsem o tom držáku uvažoval, jen bych musel nosit hruďák a to se mi nechce.
Vaše jméno, přezdívka: 
Matěj

Já si na to zvykl, na kole mám jenom hruďák a hodinky na řídítkách. Těžké Fénixy mi na ruce vadí, zejména v terénu. Prostě jsou těžké. A hlavně nevidím na data, musím furt uhýbat pohledem.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem

Těžký hodinky? Jako fakt? To řekne chlap a sportovec. Mám Fénix navíc s titan řemínkem a ani nevím, že je na ruce Mám.
Vaše jméno, přezdívka: 
karlos

Jo, prostě jsou těžký. Na ruce se při aktivitě hýbou, ať je utáhnu jak chci. A je to nepříjemné.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem
Zpět na článek