Komentáře

Přidat komentář



Komentáře k článku

Zpět na článek

Domnivam se, ze F8 a Epix vyjde bud v lednu a nebo duben/kveten. Vetsinu Fenixy vychazi v techto mesicich. Mozna je to jen me zbozne prani:-)
Vaše jméno, přezdívka: 
miras

Dělal jsem si analýzu vydávání modelů Fénix (viz odkaz v článku) a z něj vychází, že to bude nejdříve květen 2024. Tak uvidíme.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem

Ono, kdyz jsem koukal podrobneji na uvedene data vydani (viz tvuj jiny clanek), tak krome verze F6 vychazely cele, nove rady v lednu, jedna v unoru a prvni rada v cervenci. Jen pro, nebo plus verze vychazely uprostred roku, tak uvidime...Kazdopadne CES v lednu by byla dobra prilezitost k predstaveni novych produktu i kdyz Epix 2 a F8 vysly tesne po CESu.
Vaše jméno, přezdívka: 
miras

Ahoj, co napriklad. aha index s3? by nebyla? :-)
Vaše jméno, přezdívka: 
Vaha

Hardwarově je Index S2 naprosto v pohodě, jde jen o to vyladit software. Čili nějakou novinku na tomto poli moc neočekávám.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem


diky za odpoved
Vaše jméno, přezdívka: 
sun

Díky za zajímavé shrnutí. Osobně mě nejvíce zajíma řada Forerunner. Myšlenka s 755 je celkem zajímavá a teoreticky by ten model měl smysl. Ale problém je, že 265 je cenově hodně nadsazená a je tam teď malý cenový prostor mezi 265 a 965. Celkově se divím, že 265 je oproti 255 tak drahá, i když nabízí pouze dotykový AMOLED displej a připravenost k tréninku navíc. Já bych ji koupil, ale čekám kdy cena spadne k 9-10tis. Kč. V tomto cenovém rozpětí má smysl. Obávám se ale, že skončím u 255, která bude kvůli MIP spíše cenově padat. Jako majitele Swim první generace by mě velmi zajímalo, jestli Garmin zcela tuto řadu zaříznul. Druhá generace Swim je už dost letitá. Její funkce v podstatě nahradila 255. Smysl by mi dával model pod 255 (tzn. asi s možností tréninkového statusu pouze pro plavání) a AMOLED displejem, bez hudby s cenou lehce pod 255. Něco jako vylepšená 55 s AMOLEDem, který by se do vody asi spíš hodil. Co myslíte?
Vaše jméno, přezdívka: 
Mirex

Dedikovaný model Swim už dnes postrádá smysl. Jinak cenovka FR 265 je hodně vysoko, vzhledem třeba k ceně FR 955. Stejně tak je ale drahý model Venu 3. FR 265 imho není moc úspěšný, na rozdíl do FR 965 - rozdíl v ceně je pár tisíc, ale rozdíl ve funkcích zásadní. FR 265 si zaslouží cenu někde okolo 9900 Kč.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem

Já měl FR265 týden a prodal jsem je..Velké odlesky u amoledu, venku nebylo nic vidět. Dost jsem s tím bojoval. Nakonec jsem skončil u FR965 a spokojenost. Displej je venku o dost čitelnější.
Vaše jméno, přezdívka: 
Maris

Já právě sázím na to, že spoustu lidem ten AMOLED nebude vyhovovat a budou to vracet :-). Zajímavé je, že se 265 a 965 tak liší (vím, uhlopříčka je jíná, ale technologicky bych čekal to samé). MIP je fajn, ale měli by podle mě zapracovat trochu na vyšším rozlišení. Výhodou je, že v případě reklamace hodinek, Garmin cpe lidem právě 265 jako náhradu a ti to pak prodávají po bazerech kolem 9 tis. Kč. Uvidím, na hodinky nespěchám, možná počkám až do ledna a pak vezmu 255/265 dle ceny.
Vaše jméno, přezdívka: 
Mirex

FR 265 mají sklo Gorilla Glass 3, co se fakt leskne, především venku. FR 965 mají Gorillu DX a to už je jiná písnička.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem

Moc nerozumím té úvaze u odvozených modelů - "...je ale otázka, jestli jen dostanou optiku Elevate 5 a půjde o totéž provedení, nebo zda Garmin s novou optikou rovnou počká na další generaci." Pokud by nedostaly nový snímač tepové frekvence, v čem by pak spočívala ta změna? Jedině snad svítilna u menších modelů, podobně jako u EPIX Pro.
Vaše jméno, přezdívka: 
Adrian Monk

Stručně: Je otázkou, zda Garmin uvede odvozené modely v mezigeneraci, tj. pouze s novou optikou Elevate 5 (něco jako F7 Pro), nebo mezigenerace vůbec nebude a nová optika se objeví ve zcela nové generaci - odvozené od Fénix 8/Epix 3.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem

Docela by mne zajímal Váš odhad na možné nové funkce ve Fénixech 8 řady. Co oproti stávajícím 7 PRO mohou ještě mít? Nový snímač 6. generace, který už plně nahradí hrudní pás?
Vaše jméno, přezdívka: 
David Ondrejkovič

Nový snímač uvádí Garmin cca ob dva roky, čili nemyslím, že se objeví něco jako 6. generace v nových Epixech/Fénixech. Technologie má svoje limity a už není moc kam jít. Hruďák nikdy nahrazen nebude a ani nemůže. Hardwarově půjde o ještě lepší čispet - přesnější, úspornější. Počítám, že by se mohla i posunout velikost displeje, případně zmenšit fyzické rozměry. Účinnější solární dobíjení, vylepšené vlastnosti displeje - jak AMOLED (úspora) i MIP (čitelnost). Otázkou je přítomnost USB-C a bezdrátového dobíjení (to byla nesmělo být kovové dýnko).
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem

Super , na knihu se moc těším .. bude tedy na pultech do vánoc?
Vaše jméno, přezdívka: 
Radek

Dnes jde do tisku, počítám, že koncem listopadu bude k mání. Ještě k ní udělám samostatný článek, ona za to stojí.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem
Zpět na článek