Komentáře

Přidat komentář



Komentáře k článku

Zpět na článek

No to jsou problémy... Na hodinkách Fenix 6X Pro mám safír, na Edge 1040 solar ještě ochrannou fólii a nikdy za žádných světelných podmínek jsem neměl problém na obou přístrojích cokoliv přečíst. Ale je fakt, že když jedu na kole, koukám hlavně na cestu a po krajině a nemám oči nalepené na displeji ;-)
Vaše jméno, přezdívka: 
Radek

Mně safír nesmí do baráku :-) Když vidím ty fotky Fénix 7 se safírem, tak bych brečel. Mám Fénix 6X a to je naprostá paráda. Jen nevím, čím to nahradit, když všude cpou safíry, soláry a dotyky. Asi počkám na Fénix 8, s čím se vytasí.
Vaše jméno, přezdívka: 
Jerry

Mám základní Edge 1040 (bez Solaru) a z těch fotek poznávám jen "Pod mrakem" a "Na slunci a ve stínu", kdy je dispej nedostatečně podsvícen a obrazovka se zdá být jakoby šedá a málo kontrastní. Dá se to vyřešit manuální regulací podsvícení, ale pochopitlně to pak žere daleko víc baterii a člověk to tedy nesmí zapomenout vypnout. Poslední dobou mám ale pocit, že tu automatickou regulaci má už Edge dobře vychytanou a k manuální regulaci musím i v létě sáhnout jen velmi zřídka (respektive skoro vůbec). Mimochodem s těmi odlesky stromů v lese jsem se asi nikdy nesetkal, nemám totiž na Edge nalepenou žádnou ochranou folii, která by se leskla. Dalším rozdílem je, že obrazovku MyEdge2 používám jen velmi krátce a zatím jsem ji neměl možnost otestovat za slunečného počasí. Skoro rok a půl jsem jezdil s tou základní obrazovokou Edge a ty její obří fonty by přečetl snad i slepec, takže na horší čitelnost jsem si nikdy nemohl stěžovat.
Vaše jméno, přezdívka: 
Pavel Babák

Kdybych nepotřeboval solární verzi E1040 kvůli testům, tak bych samozřejmě bral základ. 32 GB na mapy stačí a barevné provedení mi je celkem ukradené. Hlavní je, že by displej byl lépe vidět a byl kontrastnější.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem

Jasně, základní obrazovka a MyEdge je extrémní rozdíl :-) Asi nejhorší je to s mapou, ta je v lese často úplně nečitelný. Měl jsem Edge 540 bez soláru a tam byla čitelnost obecně výrazně lepší.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem


Zpět na článek