Komentáře

Přidat komentář



Komentáře k článku

Zpět na článek

Na nejakom videu som videl, že sa dá nastaviť pri behu blikanie aj v rôznej farbe. Pri pohybe rukou dopredu blikne biele svetlo a pri pohybe dozadu blikne červené svetlo. Mam fenixy 7x, ale neprišiel som na to ako to nastaviť.
Vaše jméno, přezdívka: 
Michal

Uvedeno v článku - nastavuje se přímo v aktivitě běh; zvolí se režim kadence.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem

Pro mě jasný adept na inovaci pro Fenix 8. Ta svítilna musí přijít mezi tlačítko Start/stopa tlačítko Lap/back. Tam bude ta svítilna teprve plnit svoji funkci. Používám ji při potápění, při nočním WC, a dala by se třeba použít při nočním doplňování kapaliny do ostřikovačů nebo jakékoliv hrabání v autě. Teď ale míří nesmyslným směrem. Držet si při čůrání bimbase levou rukou je za trest,svítilna nemíří do WC. Na potápění a další činnosti, vždy míří mimo. Použití na řidítka kola je přitom blbost, protože ta intenzita absolutně není pro použití na kole. Mám 7X PRO. A do uvolněného místa můžou konečně dát ten foťák, po kterém dlouho volám.
Vaše jméno, přezdívka: 
rumpeak

Pod to se podepíšu. Jednou jsem s hodinkami sel asi 4 hodinovou túru, protože čelovka řekla ne a musel jsem je sundat z ruky.
Vaše jméno, přezdívka: 
Gas-O

Na jednu stranu rozumím, na druhou stranu si myslím, že účel té svítilny je spíše jinde – jednak být vidět při běhu, jednak krátkodobé přisvícení. Avícení při tyřhodinové túře je trochu edge case, a nějak mě netrápí, pokud tento edge case nebude úplně pohodlný.
Vaše jméno, přezdívka: 
v6ak


Souhlas, tam by svítilna měla daleko větší smysl. I pro běh, kdy nyní většinu času míří do země. Na kole je to jen nouzovka, zkusil jsem, ale fakt jen na dojezd domů.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem

Leváci by pak Garminu asi moc nepoděkovali. Myslím, že i kvůli možnosti nosit hodinky na levé i pravé ruce je svítilna tam kde je.
Vaše jméno, přezdívka: 
VS

Dobrý postřeh, taky jsem přemýšlel, proč je to zrovna nahoře. Ještě se nabízí dát diody na obě strany. Z hlediska nákladů na součástky to asi nebude významné, ale v tak malém zařízení si dovedu představit kupu jiných problémů ohledně prostrou. Mj. při intenzivním používání to bude generovat teplo, které je dobré držet dál od baterie. Při diodàch na jedné straně se to řeší poněkud jednodušeji než u diod na obou stranách…
Vaše jméno, přezdívka: 
v6ak

Pokud by byly diody na obou stranách, tak by to chtělo zajistit, aby vždy svítila pouze jedna z nich, jinak budu sám sebe oslňovat. Na krátkodobé svícení je mi vcelku jedno, kde ta dioda je, takže klidně bych ji nechal tam, kde je teď.
Vaše jméno, přezdívka: 
Pavel Babák

Tak samozřejmě, že by to muselo svítit jen z jedné strany, ale to mi nepřijde jako náročné. Navíc nastavení, na které ruce jsou hodinky, je tam už teď, snad kvůli gestu. A vlastně v režimu kadence to je potřeba už teď, jinak by IIUC blikaly diody obráceně.
Vaše jméno, přezdívka: 
v6ak

Čímž neříkám, že to nejde. Určitě to nějak jde, jen je otázka, za jakou cenu. Jen si dovedu představit komplikace, kvůli kterým se tomu vyhnou.
Vaše jméno, přezdívka: 
v6ak
Zpět na článek