Komentáře

Přidat komentář



Komentáře k článku

Zpět na článek

Dobrý den, mám FR255 a chci si pořídit HRM Dual. Po připojení k hodinkám přes ANT+ uvidím během běhu na displeji hodinek tepovku měřenou přes pás a nebo ji uvidím až v telefonu v aplikaci?
Vaše jméno, přezdívka: 
Jaroslav

Tepovka skrz hruďák je vidět při běhu stejně jako tepovka z optiky...
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem

Používal jsem hrudní pás Garmin HRM-Dual na cyklistiku, ale nejpozději do měsíce mi vždy přestal fungovat a musel jsem jej reklamovat. Hrudní pás přestal buď úplně měřit srdeční tep, a nebo ukazoval pouze konstantní hodnotu 72 tepů / min. Protože se mi nechtělo čekat měsíc na vyřízení reklamace, tak jsem koupil nový pás u Alzy a připlatil si za okamžitou výměnu. Hrudní pás jsem pak reklamoval měsíc co měsíc, než i v Alze uznali, že výhodnější bude vrátit mi peníze, místo pravidelné výměny zboží za nový kus. Celkem jsem takto zlikvidoval asi 14 hrudních pasů Garmin HRM-Dual, ale nikdy jsem nepřišel na to, čím je to způsobené. Snad jen to, že se hodně potím a hrudní pás používám opravdu často (obvykle 2x denně a někdy i víckrát). Teď mám Garmin HRM Pro a ten je o dost odolnější (vodotěsný). Mám ho už rok a půl a zatím bez jediné reklamace. Navíc umí měřit i běžecké metriky. Jen se u něj mění na můj vkus docela často baterie. Za 1,5 roku už 3. baterie a vzhledem k tomu, že doma nemám tak titěrný šroubováček, tak na výměnu baterie chodím vždy do servisu. Uvažuji, že si pořídím Garmin HRM Pro Plus, kde už je výměna baterie o dost jednodušší a není na ni potřeba žádné speciální nářadí.
Vaše jméno, přezdívka: 
Pavel Babák

Ja měl podobný problém u pasu z Decathlonu. Ze začátku fungoval perfektně, ale po nějaké době, vždy tak v druhé půlce hodinového běhu začal mrznout, taky na zhruba 75 tepech. Dvakrát sem reklamoval a pak ho radši vrátil. Taky se dost potim, takže asi to bude problém. HRM dual tedy radši nevezmu a připlatím si. ✌️
Vaše jméno, přezdívka: 
Jiří

Já střídám HRM-Run, HRM-Pro a HRM Pro-Plus a v pohodě. Vyměňuju tak max. dvakrát za rok, ale spíš míň, což bude tím, že je střídám. HRM-Run už mám hodně ošoupaný, ten má už asi čtyři roky.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem


Zpět na článek