Komentáře

Přidat komentář



Komentáře k článku

Zpět na článek

6X pro bez safiru a bez solaru maji bezkonkurencne nejlepsi viditelnost a nemam na nich za skoro 3 roky ani skrabanec :), takze me stve, ze takove hodinky uz asi nekoupim. Tato varianta uz se totiz bohuzel nevyrabi a ja tam ten solar proste nepotrebuji a za cenu mnohem horsi viditelnosti rozhodne ani nechci.
Vaše jméno, přezdívka: 
Pavel

MIP uz je v dnesni dobe pro retardy.
Vaše jméno, přezdívka: 
Vykuk

Tak se hlásím k retardům. Dva měsíce jsem používal F265 s tím, že si přece musím zvyknout a amoled mě svým chováním neskutečně štval. Alwayson vysosnul baterii za 4 dny mého používání a v šeru ,jako je teď v zimě, je stále vidět to podsvícení. Gesto funguje spolehlivě jen ve vzpřímené poloze. Typicky, když jsem si hrál se synem na zemi, tak jsem si dřív vykroutil ruku, než se displej rozsvítil. Manuální aktivace je zase idiotská třeba v autě nebo při vaření. Barvy, černá a kontrast jsou super, ale na hodinkách chci vidět data a čas aniž bych neustále tahal nabíječku,točil rukama nebo ťukal po displeji. OLED mám televizi a Amoled na telefonu, když chci pěkný obrázek. Vyměnil jsem je za F955 a vím, že další hodinky budou opět MIP nebo podobná technologiea a nebo to nebude Garmin. Když Amoled hodinky, tak půjdu ke konkurenci, která je mnohem chytřejší a už mi je fuk, jestli to vydrží dva dny nebo čtyři.
Vaše jméno, přezdívka: 
Houmer

Každý ať si vybere, co se mu líbí. Mně vyhovuje obecně AMOLED, ale MIP je super v létě a na přímém slunci.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem

To nerozporuju, oba displeje mají jasné klady a zapory, proto mi přišlo označení "retard" trochu "retardované", když někdo od hodinek pořád vyžaduje takovou běžnou funkci, jako vidět na displej bez jakékoliv další interakce nebo svícení do obličeje.
Vaše jméno, přezdívka: 
Houmer


AMOLED se dá celkem dobře nastavit, aby do obličeje nesvítil, mám FR 965, Epixy a Venu 3 a nikde jsem neměl problém s tím, že by to svítilo moc. Naopak u F7X mám spíš problém s tím, že v režimu automatiky často svítí málo.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem

MIP tu zustane pro "konzervy", ale myslim, ze uz ne dlouho, pocitam, ze pristi rok bude posledni rok Fenixu s MIP displejem, pote bude Fenix a Epix defacto to same, takze jedna rada asi zanikne, nebo na dlouho dobu se umlci, pravdepodobne Epix.
Vaše jméno, přezdívka: 
miras

Garminu nikdo do hlavy nevidím, ale taky předpokládám, že MIP to má do budoucna spočítané. Ke na hranici svých možností, zatímco prosto pro zlepšení AMOLED tu stále ještě je. Stačí vyřešit energetickou náročnost.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem
Zpět na článek