Komentáře

Přidat komentář



Komentáře k článku

Zpět na článek

Mám Forerunner 965 asi měsíc a zatím maximální spokojenost. Vzhledem k tomu, že s Garminem jsem začal před rokem s běháním, tak Forerunner byl pro mě lepší. Epixy jsou na běh (a pro mě celkově) moc těžké. Mám hubenou ruku, takže i nad 965 jsem přemýšlel, jestli nebudou moc velké, ale jsou OK.
Vaše jméno, přezdívka: 
welby

FR 965 jsou v pohodě i na malou ruku, na rozdíl od Epix 51 mm. Pro mě jsou to asi nejlepší hodinky, co teď Garmin nabízí, pokud jde o displej, nositelnost a funkce.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem

Šel jsem na původní epixy (zcela jasně z důvodu AMOLEDu) z 945. Váha a velikost byl první měsíc problém (mám opravdu slabé zápěstí). Nyní mě lákají epixy pro (kvůli svítilně), ale zároveň se budu těšit na nástupce 965, kdyby ten měl svítilnu (což se asi nestane, kvůli tenčímu tělu=slabší baterii), tak by to pro mě byl ideální kousek :-)
Vaše jméno, přezdívka: 
pan H.

Jeste k tomu nastupci, ja opet asi pujdu do Epixu, FR jsou super, ze jsou mnohem tenci a lehci, ale vadi mi mene datovych poli, mensi vydrz baterie a sprava napajeni. Kdyz jsem mel u sebe k porovnani FR a Epixy a prolejzal jsem nastaveni, byl jsem rad, ze mam Epixy...
Vaše jméno, přezdívka: 
miras

Taky mam puvodni Epixy a slabe zapesti, prestupoval jsem z FR245, takze vahovej rozdil dost velkej, ale vymenil jsem silikonovej reminek za nylonovej a ve verzi Saphire Titan jsem celkem na 55 gramech, coz uz je pro me snesitelne, oproti puvodnim 70 g.
Vaše jméno, přezdívka: 
miras


Svítilna je super, ale upřímně, FR 965 svítí displejem a to mi většinou stačí na krátké přisvícení.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem
Zpět na článek