Komentáře

Přidat komentář



Komentáře k článku

Zpět na článek

Kto sa intenzívnejšie venuje cyklistike tak EDGE... Radšej lacnejšie hodinky + edge ako jedné drahé hodinky a tie voziť na riadidlách... Samozrejme kto ide na bicykel raz - dvakrát za mesiac a viac sa venuje napr. behu tomu stačia len hodinky
Vaše jméno, přezdívka: 
Laco

Strávím na biku spoustu času včetně navigace v neznámých místech na hodinkách , k tomu běh, fitko, běžky, veslování, indoor kolo a ještě jsem nenašel jediný důvod proč bych si měl pořizovat speciální navigaci jen na kolo. Ano asi je to všechno lépe vidět ale mne absolutně dostačuje velikost F7X. A právě jako ultimátní multisportovní nástroj to Garmin prezentuje a tím podle mne opravdu je :-) Do budoucna bych si ve stejné velikosti těla přál MIP třeba o velikosti 1,5" nebo 1,6" a byl bych úplně happy :-)
Vaše jméno, přezdívka: 
Radek

Je to tak, F6X/F7X na kolo úplně ok, osm datových polí, mapa, všechny metriky. Edge 1040 je sice přehlednější a lepší, ale kdo chce mít jen hodinky, tak toto jsou ty nejlepší.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem

Já třeba jezdil dva roky v podstatě čistě jenom s F6X, a to nešlo o dvě jízdy měsíčně, ale každodenní aktivity. F6X nebo F7X mi na kole přijde naprosto ok.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem

Nedám na hodinky na řídítkách dopustit. Mám je místo navigace, cyklopočítače jako kompletní záznamové zařízení. Jen jsem po letech opustil nevzhledný gumový špalek a teď používám krátký zahnutý garmin držák na navigaci který drží hodinky těsně před představcem a musím říct , že je to teď TOP . Za prvé když někde zastavím na kafe jen vycvaknu hodinky i s mezikusem položím před sebe na stůl a nemusím zápasit s tím řemínkem a za druhé je to před tím představcem o 100% lepší zorný úhel při jízdě, než sklánět hlavu až k řídítkům.
Vaše jméno, přezdívka: 
Radek


Tak přesně toto aktuálně řeším. Na silničce ve stoje je na ně na řídítkách špatně vidět, v sedě je to o něco lepší, ale není to ono. Na biku je to celkem ok. Koupil jsem za pár peněz předsazený držák (trubka) na computer, na který jsem dal ten gumový špalek. Ale další problém...ne zrovna dobře se tam ty hodinky dávají - špalek sebral skoro všechen prostor mezi držákem a představcem. A zapínání pásku pak vychází do toho nejhoršího místa.. Ten nacvakávací jsem nechtěl kvůli sundavání pásku, ale zjistil jsem, že to bude určitě jednodušší, než to co mám teď :-D Takže už po něm koukám. Díky za info.
Vaše jméno, přezdívka: 
Tomáš

Pásek mám většinou v zadní kapse dresu stejně skoro vždy sebou …. Na krátkou pauzu vycvaknu hodinky i s mezikusem na delší pauzu vycvaknu jen hodinky , dám pásek a na ruku :-) díky quickfitu je to opravdu pohoda :-) a hlavně nehrozí, že je někde zašiju :-)
Vaše jméno, přezdívka: 
Radek

Já to mám přesně naopak, gumový držák umožňuje polohovat hodinky, snadno ho přendám na jiné kolo (mám jich šest) a můžu krásně mít na kole dvoje hodinky ve stejné úrovni a dělat srovnávací fotky :-)
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem

Na kole s hodinkama nejezdím, zato na manželce ano. "Sedm zásadních důvodů, proč mít při jízdě hodinky na manželce. A jeden, proč na ruce" :-)
Vaše jméno, přezdívka: 
Olin

Ahoj, netušíte, jestli lze při aktivitě zapnout trvale podscvícení displeje? Mám Insticty 2x, jezdím často na kole za tmy a nevidím na displeji nic, pokud nezapnu podsvícení stiskem tlačítka, nebo gestem (což je při uchycení v držáku na řidítkách nepoužitelné). Díky
Vaše jméno, přezdívka: 
kamil

Na Fénixech i Instinctech lze nastavit podsvícení na "infinity" - tedy že hodinky stále svítí. Žere to ale dost baterku.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem
Zpět na článek